Advertisement

Advertisement

Sahte Ehliyet Soruşturmasında Bir Tutuklama Daha

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
07/07/2026

Sahte Ehliyet Soruşturmasında Bir Tutuklama Daha

Girne'de sahte sürüş ehliyetlerinin KKTC ehliyetine çevrilmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi daha tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ekim 2025 ile Nisan 2026 tarihleri arasında, KKTC'de ikamet eden ve sürüş ehliyeti bulunmayan yabancı uyruklu kişilerin, yurt dışında sahte olarak düzenlenen sürüş ehliyetlerini ülkeye getirerek Girne'de faaliyet gösteren bir şoför okuluna ibraz ettikleri belirlendi. Şüphelilerin, bu sahte belgeleri kullanarak KKTC sürüş ehliyeti almalarını sağladıkları, bu yolla sahtekarlıkla kayıt yaptırıp maddi menfaat elde ettikleri tespit edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında daha önce 17 kişi tutuklanırken, yürütülen ileri soruşturmada meseleyle bağlantısı olduğu belirlenen 31 yaşındaki A.H. de 6 Temmuz 2026 tarihinde tutuklandı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.