Advertisement

Advertisement

Ve Fenerbahçe, 20'lik Brezilyalı ile görüşmelere başladı! Ocak ayının ilk transferi

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazandı. Önceliği orta sahaya veren sarı-lacivertliler, listesinin üst sıralarında yer alan Brezilyalı ile görüşmelere başladı.

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
30/09/2026

Ve Fenerbahçe, 20'lik Brezilyalı ile görüşmelere başladı! Ocak ayının ilk transferi

Fenerbahçe'de teknik heyet ve transfer komitesiyle yapılan görüşmeler doğrultusunda kadroyu güçlendirme çalışmaları ocak ayında da devam edecek. Sarı-lacivertlilerin ara transfer dönemi için ilk hamlesini yaptığı ifade edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Corinthians forması giyen merkez orta saha Andre'yi kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı futbolcunun transferi için görüşmelere başladığı iddia edildi.

Andre bu sezon Brezilya ekibinin formasıyla 36 maça çıktı ve 5 gol-2 asistlik skor katkısı verdi. 2029'a kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 16 milyon euro.

Fenerbahçe'nin listesinde yer alan diğer isimlerin ise Augsburg forması giyen Mert Kömür ve Al Hilal'de top koşturan Saimon Bouabre olduğu belirtildi.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK SPOR

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.