Advertisement

Advertisement

Ataoğlu: Babalarımızın sevgisi hayat boyu yolumuzu aydınlatır

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
21/06/2026

Ataoğlu: Babalarımızın sevgisi hayat boyu yolumuzu aydınlatır

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “Babalarımız; sevgileri, emekleri, fedakârlıkları ve yaşamları boyunca bizlere kazandırdıkları değerlerle hayatımızın en kıymetli rehberleridir” dedi.  

Ataoğlu, güçlü bir aile yapısının ve sağlam bir toplumun temelinde, sorumluluk duygusuyla ailesine sahip çıkan babaların büyük emeği bulunduğunu söyledi.

Ataoğlu, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm babaların gününü kutlayarak, hayatta olmayan babaları rahmet ve özlemle andı.

Ataoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Babalar Günü vesilesiyle, hayatta olan tüm babalarımızın bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutlarken, aramızdan ayrılmış babalarımızı da rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.

 Ben de babasını kaybetmiş bir evlat olarak, babaların yokluğunun hiçbir zaman dolmadığını, ancak onların bizlere bıraktığı değerlerin ve hatıraların yaşamımız boyunca yolumuzu aydınlatmaya devam ettiğini çok iyi biliyorum.

Ailesi için fedakârca çalışan, evlatlarının geleceği için emek veren tüm babalarımıza teşekkür ediyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice güzel günler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm babalarımızı saygı, rahmet ve özlemle anıyorum.”

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS: Ataoğlu: Babalarımızın sevgisi hayat boyu yolumuzu aydınlatır
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.