Advertisement

Advertisement

CTP Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkan adayı Tevfik Gören bölge halkıyla buluştu

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
18/09/2026

CTP Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkan adayı Tevfik Gören bölge halkıyla buluştu

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkan adayı Tevfik Gören, bölge halkıyla bir araya geldi.

CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Gören, yaptığı ziyaretlerde, yurttaşlarla sohbet etti, bölgenin ihtiyaçları ve belediye hizmetlerine ilişkin görüş ve önerileri dinledi.

Tevfik Gören’e, ziyaretlerinde CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları, CTP İskele İlçe Başkanı Hüseyin Öztörel ile partililer eşlik etti.

Gören, ziyarette yaptığı konuşmada, CTP’nin "Herkes için hizmet" anlayışını Erenköy-Karpaz’la buluşturacaklarını belirterek, “Köylerimizin ihtiyaçlarını masa başından değil, halkımızla birlikte belirleyeceğiz.” İfadesini kullandı.

Bölgenin sahip olduğu üretim potansiyelini, doğal ve kültürel değerlerini koruyarak geliştireceklerini söyleyen Gören, her köye eşit hizmet götüren, kaynaklarını doğru kullanan, şeffaf, katılımcı ve halkıyla sürekli iletişim halinde olan bir belediyecilik anlayışı için çalışacaklarını kaydetti.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.