Advertisement

Advertisement

Şirket Parası Kayıp: Muhasebeci Hakkında 8 Gün Tutukluluk Kararı

Lefkoşa'da bir şirkette muhasebeci olarak çalışan H. T.'ın, sattığı altyapı malzemeleri karşılığında tahsil ettiği 9 bin sterlini şirkete teslim etmeyerek sirkat suçu işlediği iddiasıyla yürütülen soruşturma sürüyor.

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
27/07/2026

Şirket Parası Kayıp: Muhasebeci Hakkında 8 Gün Tutukluluk Kararı

Lefkoşa’da meydana gelen müstahdem tarafından sirkat suçundan tutuklanan H. T. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

(Kamalı Haber) 

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Mehmet Pınardan olguları aktardı. Polis, Lefkoşa’da bir şirkette muhasebeci olarak çalışan zanlının 2025 yılı Ağustos ayı içerisinde İskele’de bir şahsa 17 bin sterlin karşılığında sattığı altyapı malzemelerine karşılık aldığı 9 bin Sterlini şirkete teslim etmeyerek, çaldığını söyledi.

Polis, şikayetin 23 Temmuz 2026 tarihinde yapıldığını, zanlının aynı gün tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını kaydetti. Polis, zanlının evinde yapılan aramada mesele ile ilgili evraklar tespit edilerek, emare alındığını belirtti. Polis memuru, zanlının suçunu kabul eder nitelikte ifade verdiğini kaydetti. Zanlının mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını ifade eden polis, bu süre içerisinde ifadeler temin edildiğini, cep telefonunun incelemeye gönderildiğini kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, 8 gün ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

HK KIBRIS

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.