Soyalp: “Engelsiz bir Gönyeli-Alayköy için birlikte hareket edeceğiz1
03/10/2026
CTP Gönyeli-Alayköy Belediye Başkan Adayı Damla Soyalp, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Günay Kibrit ile bir araya geldi.
Soyalp, görüşmede kentte engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı sorunları, belediyenin bu konuda neleri değiştirebileceğini ve birlikte yapılabilecek çalışmaları ele aldıklarını belirtti.
“Engelsiz bir Gönyeli-Alayköy için kapısını ilk çalacağım kişilerden biri Günay Kibrit olacaktı” diyen Soyalp, ziyaret kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
Soyalp ayrıca, “Engelsiz Belediye Başkanları Taahhütnamesi”ni imzalamak için ekibiyle birlikte en kısa sürede Dernek Başkanı Günay Kibrit ile yeniden bir araya gelme kararı aldıklarını açıkladı.
Soyalp, “Değerli katkıları ve samimi sohbeti için kendisine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



























































































































































































