Advertisement

Advertisement

22 düzensiz göçmen ile “ülkeye girişlerine” yardımcı olduğu belirlenen bir kişi tutuklandı, bir kişi ise aranıyor

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
08/10/2026

22 düzensiz göçmen ile “ülkeye girişlerine” yardımcı olduğu belirlenen bir kişi tutuklandı, bir kişi ise aranıyor

 Polis, Bafra sahilinde 22 düzensiz göçmenin, 30 ve 31 yaşlarındaki iki kişinin yardımıyla KKTC’ye giriş yaptıklarının tespit edildiğini; 31 yaşındaki kişinin arandığını, diğer tüm şahısların ise tutuklandığını belirtti.

Polisten yapılan açıklamada, saat 00.30 sıralarında, Bafra sahilinde tespit edilen 22 kişinin, C.H.T.J.(E-30) ve J.M.J.’nin (E-31) yardımıyla “onaylanmış liman olmayan bir yerden kanunsuz şekilde KKTC’ye giriş yaptıklarının" tespit edildiği belirtildi.

J.M.J'nin arandığı, diğer tüm şahısların “onaylanmış liman olmayan bir yerden kanunsuz şekilde KKTC’ye giriş yapmak ve giriş yapılmasına yardımcı olmaktan" tutuklandığı belirtildi

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

-Başkentte “vahim zarar ve ciddi darp”: Bir kişiye yasal işlem

Başkent Lefkoşa’da “vahim zarar ve ciddi darptan" 44 yaşındaki erkek şahıs tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, salı günü aralarında yaşanan tartışma sonucu, 44 yaşındaki B.D. kafası ile, H.E.’nin (E-49) yüzüne vurup ciddi şekilde darp edip burun kemiğinin kırılmasına sebep oldu.

B.D. tutuklandı, aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

-Gazimağusa’da “araç içerisinden hırsızlık ve mülke tecavüz”: Bir kişi tutuklandı

Gazimağusa’da bir şahsa ait ikametgaha izinsiz olarak girdikten sonra, garaj içerisindeki araçtan nakit paraların çalışması olayıyla ilgili bir kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre olay 5-6 Ekim tarihleri arasında, Gazimağusa’da Erciyas Sokak’ta meydana geldi.

Bir şahsa ait ikametgaha izinsiz olarak girilip mülke tecavüz edildikten sonra, garaj içerisinde kapıları kilitsiz şekilde park halinde bulunan araçta muhafaza edilen para cüzdanı ile birlikte 100 ABD doları ve 50 euro nakit para, kimliği meçhul şahıs/lar tarafından alınıp çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen M.A.(E-30) tespit edilerek tutuklandı.

-Girne’de “sarhoşluk ve rahatsızlık”

Girne’de kamuya açık bir araç park yerinde alkollü içki tesiri altında bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık veren 31 yaşındaki C.Ç. tutuklandı.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS: 22 düzensiz göçmen ile “ülkeye girişlerine” yardımcı olduğu belirlenen bir kişi tutuklandı, bir kişi ise aranıyor
MANŞETLER

HK KIBRIS

İncirli: “O kadar çok vereceğiniz hesap olacak ki hangisinden başlayacağınızı bilemeyeceksiniz”

HK KIBRIS

CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, seçim yasakları öncesinde Bakanlar Kurulu’nun iki günde 150 karar almasını eleştirerek, göreve gelmeleri halinde tüm işlemleri hukuki, idari ve mali açıdan inceleyeceklerini söyledi. KIB-TEK’te yaşanan iş kazasına da değinen İncirli, çalışanların güvenliğinin ihmal edildiğini savunarak hükümete sert eleştiriler yöneltti.

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.