Advertisement

Advertisement

Saydam: “8 Aralık’ta bugünü arayacağız”

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
07/10/2026

Saydam: “8 Aralık’ta bugünü arayacağız”

 

Ekonomist Mehmet Saydam, hükümetin yeterli performanstan uzak olduğunu, muhalefetin ise yuvarlak ifadeler kullandığını ve ortaya somut bir vizyon koyamadığını söyledi.

Gökhan Altıner’in Kıbrıs Postası TV’de hazırlayıp sunduğu “Sabah Postası” isimli programda konuşan ekonomist Mehmet Saydam, hükümetin yeterli performanstan çok uzak olduğunu, muhalefetin ise yuvarlak kelimelerle konuştuğunu ve ortaya somut bir şey koyamadığını kaydetti.

“İTEM Yasası, ilk özelleştirmeler, hepsi CTP zamanında yapıldı” diyen Saydam, muhalefetin ortaya vizyon koyması gerektiğini kaydetti.

“8 Aralık’ta bugünü arayacağız” diyen Saydam, muhalefetin elinde hiçbir şey olmadığını ifade etti. Mevcut hükümetin yönetim şeklini beğenmediğini belirten Saydam, muhalefetin ise hesapsız kitapsız geldiğini kaydetti.

İktidar ve muhalefetin 40 vekili varsa en az 35’inin Meclis’e girmemesi gerektiğini ifade eden Saydam, babadan oğula ya da babadan kıza geçen mesleki bir devir olduğunu söyledi.

Her doktorun ya da her doktor çocuğunun milletvekili olması gerekmediğini ifade eden Saydam, “Eğer yapacak işiniz yoksa iş kurun, siyaset yaparak bizi üzmeyin” dedi.

“Bu ülkede 2028’de yine seçim olacak” diyen Saydam, ülkede plan ve proje olmadığını savundu.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.