Advertisement

Advertisement

Girne’de Narkotik baskını

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
25/09/2026

Girne’de Narkotik baskını

Girne’de bir apartman dairesine düzenlenen Narkotik operasyonunda 24 gram Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile hassas terazi ele geçirildi. Tutuklanan zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verilirken, olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kişinin daha arandığı açıklandı.
Girne’de alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, Yaşam Apartmanı’nda bulunan bir daireye operasyon düzenledi.
Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği baskında, dairede kalan B.A.B.’ye ait olduğu belirtilen 24 gram Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile hassas terazi ele geçirildi. Zanlı suçüstü tutuklanırken, cep telefonu da emare olarak alındı.
Telefonunun şifresini vermedi
Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen duruşmada polis memuru Zafer Yıldız, zanlının uyuşturucu madde alma, verme ve tasarruf ile suç gelirlerini aklama suçlarından tutuklandığını belirtti.
Yıldız, dairede yapılan aramada uyuşturucu madde ve hassas terazinin yanı sıra zanlının cep telefonunun da emare olarak alındığını, ancak zanlının telefonunun şifresini vermeyi reddettiğini kaydetti.
Bir kişi daha aranıyor
Polis, soruşturma kapsamında olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen bir şahsın daha arandığını mahkemeye aktardı ve soruşturmanın sürdürülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, soruşturmanın ciddiyetine ve aranan bir kişinin daha bulunmasına dikkat çekerek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.