Advertisement

Advertisement

Gardiyanlar Birliği Başkanı Bayraktar: Daha iyi çalışma koşulları için mücadelemiz sürecek

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
08/10/2026

Gardiyanlar Birliği Başkanı Bayraktar: Daha iyi çalışma koşulları için mücadelemiz sürecek

Kıbrıs Türk Gardiyanlar Birliği Başkanı Sezai Bayraktar, 8 Ekim Gardiyanlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, zor şartlar altında büyük sorumluluk ve özveriyle görev yapan tüm gardiyanların gününü kutladı.

Gardiyanların cezaevlerinin güvenliğinin ve düzeninin sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğini belirten Bayraktar, mesleğin sabır, cesaret, disiplin ve fedakârlık gerektirdiğine dikkat çekti.

“GARDİYANLAR VAZGEÇİLMEZ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”

Bayraktar, gardiyanların çoğu zaman görünmeyen ancak cezaevlerinin işleyişi açısından vazgeçilmez bir sorumluluk taşıdığını ifade etti.

Gardiyanların emeklerinin ve fedakârlıklarının karşılık bulması gerektiğini vurgulayan Bayraktar, “Bizler, bu kutsal görevi omuzlayan tüm meslektaşlarımızın emeğinin, fedakârlığının ve alın terinin değerinin bilinmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

“DAHA İYİ ÇALIŞMA KOŞULLARI İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Kıbrıs Türk Gardiyanlar Birliği olarak meslektaşlarının haklarını savunmaya devam edeceklerini belirten Bayraktar, gardiyanların daha güçlü, daha saygın ve daha iyi çalışma koşullarına kavuşmasının öncelikleri arasında olduğunu kaydetti.

Bayraktar, birliğin bu hedefler doğrultusunda her zaman gardiyanların yanında olacağını ifade etti.

Mesajının sonunda görev başındaki gardiyanlara ve mesleğe yıllarını vermiş çalışanlara teşekkür eden Bayraktar, tüm meslektaşlarının 8 Ekim Gardiyanlar Günü’nü kutladı.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.