PKK, AB’deki Türkiye karşıtlarının emrinde kışkırtıyor

ads ads ads ads
30/03/2016

ads

Ozan Ceyhun Ozan Ceyhun


Daha bir hafta önce Brüksel’de terör alçakca saldırdı ve onlarca insanı katletti.

DAEŞ terör örgütünün bu saldırısının ardından Belçika üç gün yas ilan etti. Ülkede çok konuşmalar, anma törenleri ve başka etkinlikler yapıldı.

Şimdi soruyorum” “Niçin?”

Eğer 29 Mart 2016 Salı Günü tam da bir hafta sonra Belçikalı yetkililer DAEŞ’ten çok daha tehlikeli bir terör örgütü olan PKK’ya propaganda yapması için çadırını yine açma izni veriyorlarsa, teröre karşı olduklarını söylemelerinin hiç bir anlamı yok.

Belçika eğer DAEŞ terör örgütüne karşı mücadele etmek istiyorsa PKK terör örgütü ile değil Türkiye ile işbirliği yapmak zorunda. Ama tercihini dün olduğu gibi PKK terör örgütüne propaganda izni vererek yapıyorsa zaten söyleyecek bir laf kalmıyor geriye!

Türkiye’de onbinlerce insanı katleden ve günümüzde Irak ve Suriye coğrafyasından insan kaçakçılığı ve tüm Avrupayı tehdit eden uyuşturucu kaçakçılığı yapan mafya tarzı çetelerle ortak olan PKK terör örgütünü bir terör örgütü değil de bir STK gibi görme hatasını işleyen Belçika demekki bir hafta önceki kanlı terör saldırılarından dersini de almamış.

Belçika halkı eminim günü geldiğinde bunun hesabını Belçika hükümetinden soracaktır!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deyişiyle “Belçika koynunda beslediği PKK yılanı onu soktuğunda” ne büyük hata yaptığını da fark edecek. Ancak bu hatanın bedelini ödeyenler hep masum insanlar oluyor!

Aslında Belçika PKK terör örgütüne izin vererek kurdurduğu PKK çadırı ile belki de AB’deki Türkiye karşıtlarının yeni bir provakasyonu için platform da sunuyor olabilir.

PKK’lı katil teröristlerin propagandasının yapıldığı bu çadır haklı olarak Belçika’da yaşamakta olan insanlarımız çok kızdırmakta. Hatta bundan bir süre önce Gent kentinden bir grup genç geceyarısı gelip bu çadırı yakmışlardı. Bu eylemi elbette tasvip edemeyiz. Çünkü eğer orada PKK’lı teröristler de bekliyor olsaydı o gece çok daha farklı sonuçlanabilirdi. Gençlerimiz çok kızgın olduklarından o alçaklardan birine zarar verseler ertesi gün tüm AB medyası “ırkçı Türkler Kürtlere saldırdı” manşetleri ile dolu olacaktı.

Belki de zaten plan bu!

Türkleri kışkırtmak ve sinirlerine hakim olamayan bazı insanlarımızın tepkilerini istismar etmek!

Neden mi?

İşte bu kahpe oyunu Pazar Günü Almanya’nın Aschaffenburg kentinde yaşadık. Geçtiğimiz Pazar Günü bin civarında insanımız Alman dostları ile birlikte “terörü lanetlemek” amacıyla bir yürüyüş organize ettiler. Barış içinde terörü lanetleyen insanlarımıza PKK’lı teröristler ve sempazitanları taş ve yanıcı maddeler atarak saldırdılar. Yürüyüşü yapan insanlarımız haklı olarak kendilerini savunabilmek için saldırganları kovaladı.

Ve ardından Alman medyası “Kürtler Türklere saldırdı” manşetlerini atmaya başladı. İlk manşetler bu şekildeydi. Ardından yeni haber ve yorumlar yayıldı. Buna göre “aşırı sağcı Türklerin yürüyüşüne Kürtler saldırmıştı”. Hatta bazı medya organları bu gerçeği bile tersine çevirerek “Türklerin Kürtlere saldırdığı” anlamını çıkaracak tarzda cümleler bile kaleme aldılar.

Aschaffenburg kentinin bulunduğu Bavyera Eyaleti’nin İçişleri Bakanı Hermann’da demecini patlattı. Şansölye Merkel’in Türkiye ile anlaşmasına karşı olan Bavyera’daki iktidar partisi CSU’lu İçişleri Bakanı Hermann “Türklerin ve Kürtlerin Almanya’yı savaş alanına çevirmesine izin vermeyeceğiz” deyiverdi. Ardından yorumlar eklendi “Türkiye’ye vize kaldırılmasın yoksa Kürt-Türk şiddeti ülkemize yansır” diye.

Bilmem anlatabildim mi?

Oyun büyük!

Türkiye ve AB arasında imzalan anlaşmanın özellikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamasının kaldırılması maddesine karşı olanlar çareyi “PKK terör örgütünü Türklere saldırtmakta” buldular!

PKK terör örgütünün destekçisi HDP eş başkanı Selehattin Demirtaş bir hafta önce AB’ye çağrı yaptı: “Vizeyi sakın kaldırmayın yoksa Kürtler akın, akın gelir” diye. Ve onun AB ülkelerindeki tosuncukları da mesajı aldılar.

PKK çadırı ile Brüksel’de Türkler kışkırtılıyor. Almanya’da PKK’lı teröristler ve sempazitanları Türklere saldırıyor.

Ve manşetler atılıyor “Türkler ile Kürtler çatışıyor! Sakın vizeyi kaldırmayalım, bunlarla başa çıkamayız, huzurumuzu bozarlar” diye!

Ve HDP ile terör örgütü PKK AB’deki Türkiye düşmanı çevrelerin emrinde saldırıyorlar.

İşte bir hainlik, bir kalleşlik daha! 

30/03/2016 13:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ozan ceyhun
MANŞETLER

HK Ozan Ceyhun

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.