Bebek ömür boyu kulübe ücretsiz girecek

Fransa’da bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar partileyen genç bir kadının dans pistinde doğum yaptığı belirtildi. Çocuğa, kulübe ömür boyu ücretsiz giriş hakkı verildi

ads ads ads ads
13/11/2019

ads
Bebek ömür boyu kulübe ücretsiz girecek

Toulouse kentindeki O'Club adlı gece kulübünde pazartesi sabahı yaşandığı öne sürülen olayda, 19 yaşında kimliği açıklanmayan bir genç kadın dans pistindeyken saat 05.30 gibi doğum sancısı çekmeye başladı. Yerel medyada yer alan haberlere göre, çalışanların yardımıyla doğum gerçekleşti.

Bu sıradışı olayı unutulmaz kılmak isteyen kulüp, doğan çocuğa ‘ömür boyu ücretsiz giriş hakkı’ verdiklerini duyurdu. Bebeğin cinsiyeti ise açıklanmadı.

Kulübün yöneticisi Marie-Helene, “Kapatıyorduk. Çok fazla insan yoktu, korumalardan biri beni görmeye geldi ve ‘Acil durum’ dedi. Sonra kadının doğum yaptığını gördüm. Hızlı hareket etmeliydik. Çalışanlarımızdan biri, bize ne yapacağımızı anlatan ilkyardım görevlisiyle telefonda konuşuyordu” sözleriyle olayı anlattı.

Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan anneyle bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kişisel problemler yaşadığı belirtilen kadının kafasını dağıtmak için bir arkadaşı tarafından kulübe davet edildiği, gece boyunca içki içmediği kaydedildi.

13/11/2019 15:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber kıbrıs, dans, pist, doğum, kulüp
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.