Rekorlar kitabına girmek için 25 metre yükseklikte fıçıda yaşıyor

ads ads ads ads
23/01/2020

ads
Rekorlar kitabına girmek için 25 metre yükseklikte fıçıda yaşıyor

Güney Afrika’da yaşayan Vernon Kruger, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor. Yerel medyaya konuşan Kruger, 2,5 aydır yaşadığı fıçının içerisinde uyumanın zor olduğunu söyledi.

Güney Afrika’nın Mpumalanga eyaletindeki Dullstroom kasabasında yaşayan Vernon Kruger (52), Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için 25 metre uzunluğunda bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor.

Yerel medyaya açıklamalarda bulunan Kruger, bu fikrin aklına bir adada yaptığı tatilde geldiğini belirtti. Kruger, "Tatildeyken adada bir palmiye ağacının üzerinde oturuyordum. Arkadaşlarım bana, 'Neden ağacın üzerine oturma rekoru kırmıyorsun?' diye sordu. Başta bu bir şakaydı ancak daha sonra onlara meydan okudum ve bunu yapmaya karar verdim" dedi.

"Gökyüzü evimdir" diyen Kruger, fıçının içerisinde bulunan sepeti aşağıya salarak, sepetin içerisine koyulan yemekleri yiyerek ihtiyacını karşılıyor. Tuvalet ihtiyacı için ise fıçının içerisine bir drenaj sistemi yerleştirdi.

23/01/2020 12:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: rekorlar kitabı, fıçı, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.