Uyurken kulaklığı yuttu

Boğaz kuruluğu şikayetiyle doktora gitti, kulaklığını yuttuğu ortaya çıktı

ads ads ads ads
04/02/2021

ads
Uyurken kulaklığı yuttu

ABD'de Massachusetts eyaletinde boğaz kuruluğu şikayetiyle doktora giden Bradford Gauthier'in kablosuz kulaklığının tekini yuttuğu ortaya çıktı. Kulaklık endoskopiyle çıkarılırken, pilinin bitmiş olduğu ve böylece adamın yemek borusundan müzik sesleri gelmediği belirtildi.

"Sabah bir bardak su içmeye çalıştığımda boğazımdan aşağı inmiyordu, bu yüzden lavaboya geri tükürmek zorunda kaldım" diyen Gauthier, bir gün önce kar kürediği için soğuk algınlığı geçirdiğini düşündüğünü ancak gerçeğin bambaşka çıktığını söyledi.

Yahoo News'in haberine göre; bir önceki gece uykuya dalmak için kullandığı kablosuz kulaklığının tekini bulamayınca onu yutmuş olabileceği düşüncesinin aklını kemirdiğini söyleyen Gauthier, hastaneye gittiğinde teorisinin doğru olduğu ortaya çıktı.

Gauthier, hastanede çektirdiği röntgen filminde, kaybolan kulaklığının yemek borusunda olduğunu gördü. Kulaklık endoskopi ile çıkarılırken Gauthier'in sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Yemek borusundayken kulaklığın pilinin bittiğini belirten Gauthier, böylece vücudundan müzik sesleri gelmediğini söyledi. Gauthier, kulaklığın artık eskisi kadar ses vermediğini de söyleyerek, "Uyurken kablosuz kulaklık kullanıyorsanız dikkatli olun, sabah nereden çıkacaklarını asla bilemezsiniz" dedi.

04/02/2021 16:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kulaklık
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.