Instagram'ın en sıra dışı gezgin fenomeni: Ölüm Meleği

Hepimiz Instagram'da bütün hayatını plajlarda geçiren ya da geçiriyormuş gibi görünen en az bir kişiyi takip ediyoruz ancak eminiz ki 'Ölüm Meleği Azrail'i henüz görmediniz

ads ads ads ads
23/06/2020

ads
Instagram'ın en sıra dışı gezgin fenomeni: Ölüm Meleği

Plaj plaj dolaşan ölüm meleği Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni alıyor. Hesabın arkasında ise oldukça önemli bir mesaj var.

Yeni Zelanda hükümeti, ülkede her yıl 100'den fazla insanın hayatını kaybettiği boğulmalara dikkat çekmek amacıyla ilginç bir kamu projesine imza attı. Instagram'da "The Swim Reaper" ismiyle "Ölüm" adına hesap açıldı.

Dikkatsiz yüzme, sarhoş halde denize girme ve benzeri bilinçsiz davranışların boğulmalara sebep olduğunu mizah diliyle anlatan ölüm meleği; siyah kıyafeti ve orağıyla korkuturken eğlenceli pozlarıyla büyük beğeni alıyor..

Kimi zaman voleybol oynarken, güneşlenirken, kitap okurken, kimi zaman da dondurmasını yerken görülen "Ölüm Meleği"nin Insagram'da 400 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Eğlenceli kamu spotuyla özellikle genç kesime ulaşmayı hedefleyen Yeni Zelanda hükümeti yetkilileri, aldıkları geri bildirimlerden memnun olduklarını dile getiriyor.

23/06/2020 09:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ölüm meleği, instagram,
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.