Hailey Bieber: Çocuk istiyorum ama korkuyorum

ads ads ads ads
16/05/2023

ads
Hailey Bieber: Çocuk istiyorum ama korkuyorum

Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk düşünüp düşünmedikleri sorusuna yanıt verdi.

Justin Bieber, kendisi gibi çocuk yaşlarda şöhret olan şarkıcı Selena Gomez ile sekiz yıl süren bir dargın bir barışık ilişkisini noktaladıktan kısa süre sonra podyumların aranan ismi Hailey Baldwin'e gönlünü kaptırmıştı. Ünlüler dünyasının gözde çifti, çok geçmeden ilişkilerini nikâh masasına taşımıştı.

26 yaşındaki ABD’li model Hailey Baldwin Bieber, Sunday Times’la yaptığı yeni bir röportajında, kendisi ve eşi Justin Bieber’ın (29) geleceği ve ailesini genişletmek hakkında ne hissettiğini açıkladı.

"BU KONUDA HER ZAMAN AĞLIYORUM"

“Gerçekten bu konuda her zaman ağlıyorum” diyen Hailey, “Çocukları çok istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi yeterli. Bir çocuk hakkında konuşan insanlarla yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal bile edemiyorum” diyerek endişelerini dile getirdi.

"EN İYİSİNİ YAPABİLİRİZ"

Yine de çocuk konusuna uzak olmadığını vurgulayan Hailey şöyle devam etti:

Onları yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz, sevildiklerini ve güvende hissettikleri sürece.

“YÜRÜTMEK ÇOK ZOR”

Güzel model, Ağustos 2022’de de Harper’s Bazaar dergisine ilişkisi hakkında açıklamalar yapmıştı. Evliliğin çocuk sahibi olmak gibi çaba gerektirdiğini söyleyen Hailey, “Bunun her iki tarafın da gösterdiği çabadan kaynaklandığını hissediyorum. Günün sonunda, o benim en iyi arkadaşım, ama yine de yürümesi için çok uğraşmak gerekiyor" demişti.

Ünlü model, “Ve sonra biliyorum ki, çocuklar devreye girdiğinde, bunun nasıl işleyeceği konusu ise tamamen başka bir hikaye olacak” diye eklemişti.

16/05/2023 09:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hailey Bieber
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.