İfşa görüntüleri magazin camiasını sallamıştı! Aslı Bekiroğlu bu kez sevgili kriterleriyle gündemde

ads ads ads ads
11/04/2022

ads
İfşa görüntüleri magazin camiasını sallamıştı! Aslı Bekiroğlu bu kez sevgili kriterleriyle gündemde

Telefonundaki özel görüntülerinin internette yayılması nedeniyle bir döneme damga vuran Aslı Bekiroğlu, önceki gün bir erkek arkadaşıyla objektiflere yakalandı. Gazetecilerle sohbet eden Bekiroğlu, sevgili kriteri açıklamalarıyla dikkat çekti. Bekiroğlu, "Hiç tipten yana derdim yok. Zeki ve komik olsun bir de beni sevsin" dedi.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, telefonunda kendisi ve erkek arkadaşıyla özel görüntülerinin yayınlanması nedeniyle zor günler yaşamış ancak verdiği kararlı mücadelenin ardından bu süreci atlatmıştı. Şu sıralar yoluna doludizgin devam eden Bekiroğlu önceki gün bir arkadaşıyla eğlenirken görüntülendi.

KIYAFET SEÇİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Giydiği cesur kıyafet ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Kubilay Aka ile arkadaş olduklarını ve konuştuklarını söyledi.

"HAYATIMDAKİ İNSANI SAKLAMAM"

Bekiroğlu, "Bugün yine seni gazeteciler sordu" diyerek, Aka'yla sohbet ettiğini belirtti. Kalbinin her zaman açık olduğunu söyleyen oyuncu, "Sevgi dolu bir insanım. Birisi hayatımda olduğu zaman bunu saklamam. Aynı sektörden birisiyle zamanında bir ilişkim vardı. Ben seviyorsam neden zor olsun ki" sözleriyle açıklık getirdi.

"TİPTEN YANA DERDİM YOK, ZEKİ OLSUN YETER"

İlişkilerinde kriter olmadığını söyleyen Bekiroğlu, "Hiç tipten yana derdim yok. Zeki ve komik olsun bir de beni sevsin. Karaktere bakarım, yabancı damatta olsa komik zeki ve bana hitap ederse neden olmasın?" şeklinde konuştu.

DANS FİGÜRLERİ BEĞENİLDİ

Keyfinin yerinde olduğu gözlenen oyuncu, yaptığı danslarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

11/04/2022 09:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aslı Bekiroğlu
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.