Son Teknoloji, Gayrimenkul Dünyası ve  Green Box!

ads ads ads ads
01/10/2018

ads
Son Teknoloji, Gayrimenkul Dünyası ve  Green Box!

Gayrimenkul dünyasına yeni bir vizyon katan INGOES, cebindeki emlak uygulaması avantajlarını  anlatan tanıtıcı videolar serisi hazırladı.

Ingoes uygulamasının Genel Müdürü Selcen Ergüven;

“Çekimlerden önce birçok toplantı yaptık ve sonuçta da planlarımızın gerçekleşmiş olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Setteki arkadaşların çabasını görmek heyecan vericiydi.  Sonucu çok merak ediyordum, ve derken şimdi yayındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tanıtım Videolarının Yönetmeni Uygar Erdim;

"Reklam filmi çekileceğinde ‘hangi şive’ ile çekelim acaba diye sormak bizim ülkeye mahsus bir olaydır sanırım. Bir taraftan abartıya kaçmamak, bir taraftan samimiyetin dışına çıkmamak derken metin üzerinde uzun uğraşlar veriyoruz. Ancak biz Çağla Topcan ile çalıştık ve o tam aklımızdan geçeni yaptı: Doğaçlama tavırlar ve rahat oynama tarzı ile günlük yaşantımızdan bir performans sergiledi.

Ingoes tanıtım filmlerinin çekim süreci çok eğlenceli geçti. Çekim sırasında iyi birşeylere imza atmak üzere olduğumuzu hissediyorduk ve bu, emeğini sevgiyle vererek yapan her insan için özel bir mutluluktur. Başta oyuncumuz Çağla Topcan (aynı zamanda stüdyosunu bizlere açtığı için) ve  görüntü yönetmeni Burçin Canateş olmak üzere emeği geçen herkese ve Ingoes ailesine tekrar benimle çalışmayı tercih ettikleri için teşekkür ederim."

Oyuncu; Çağla Topcan

“Yönetmenimiz Uygar Erdim, reklam filmi oyunculuğuyla ilgili bana teklif getirdiğinde çok mutlu oldum. Sonrasında Ingoes uygulamasını inceledim ve uygulamanın sağladığı kolaylıkları gördüm. Reklam çekimlerinde green box kullanılması da benim için başından sonuna kadar heyecan verici bir deneyim oldu. Ön hazırlıklar ve çekim için ayrılan süre iki gündü. Tüm ekibin profesyonel ve pozitif yaklaşımıyla beraber her şey planlandığı gibi gitti ve sonuçta da ortaya çok güzel bir iş çıktı”.

İletişim Uzmanı İpek Halim;

Ingoes yeni bir uygulama olduğu için her videoda 2 amacımız vardı. 1: Ingoes’u tanıtmak 2: Her videoda en az 1 avantajından söz etmek.  Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de çağımıza ve sosyal medyaya uygun şekilde kısa ve dinamik olmalıydı, videolar.

Green box çekimleri, taşırılan kahveler, ezberlenen metinler, provalar, tekrarlar… bunların hepsi bizi güzel bir sonuça götürdü.  Yönetmenimiz Uygar Erdim’e, oyuncumuz Çağla Topcan’a ve görüntü yönetmenimiz Burçin Canateş’e  çok teşekkürler.  Haydi hep birlikte Ingoes’un avantajlarını izlemeye başlayalım

       

    Ingoes’la tanışmak isteyenler bizi sosyal medyadan takip edebilirler veya buraya tıklayıp ingoes dünyasına merhaba diyebilirler. “Merhaba”

INGOES’a hemen bakmak isteyenler buradan tıklayabilirler”

01/10/2018 16:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingoes, Gayrimenkul, Emlak pazarı, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.