Yılbaşı Tatili İçin Akla İlk Gelen Yer Kıbrıs

ads ads ads ads
13/11/2017

ads
Yılbaşı Tatili İçin Akla İlk Gelen Yer Kıbrıs

Ülkemizin güney bölgesinde yer alan Kıbrıs adası, Akdeniz’in en büyük adalarından biri konumunda bulunmaktadır. Kıbrıs paket tur konusunda, her yıl çeşitli programlar ve sanatçı konserleri ile tatilcileri coşturmaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk bölgesi ve Güney Kıbrıs Rum bölgesi olmak üzere iki bölgeden oluşan Kıbrıs adası yaz sezonu boyunca ve yılbaşı haftası oldukça yoğun ziyaretçi alan bölge kaliteli turistik tesisleriyle göz dolduruyor. Kıbrıs otelleri, tüm sezon boyunca ortalama üç milyon turiste ev sahipliği yapmaktadır. Yılbaşı otelleri, yaptıkları özel hazırlık ve programlarla konuklarına sınırsız eğlence vaat ediyor. Kıbrıs ekonomisinin büyük bölümünü oluşturan turizm, bölge halkının da ana geçim kaynağı durumundadır.

Yeni Yıl İçin Kıbrıs’ta Seçenek Çok

Kıbrıs yılbaşı programları kapsamında, bölgeye ilk kez ulaşacak yerli ve yabancı turistler için sınırsız eğlence seçenekleri bulunmaktadır. Yılbaşı otelleri, uygun fiyatlı turların yanında, ulaşım paketleri ve şehir turları gibi hizmetleri de sunmaktadır. Bölgede bulunan tarihi kalıntı ve eserler Kıbrıs’ı keşfetmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Girne’de bulunan St. Hillarion Kalesi özellikle yüksek konumu ile zirveye kadar tırmanmayı başaran ziyaretçiler için eşsiz bir ada manzarası sunmaktadır. Lefkoşa’da bulunan Barbarlık Müzesi, Kıbrıs Barış Harekatı öncesinde bölgede bulunan yurttaşların çektiği eziyet ve sıkıntıların en büyük göstergesi olarak bilinmektedir. Merkez konumda bulunan yılbaşı otellerinden, Kıbrıs’ın tarihine kolaylıkla yolculuk edilebilmektedir.

Tüm İhtişamıyla Kıbrıs Otelleri Sizi Eğlence Sunuyor

Kıbrıs yılbaşı sanatçılı oteller kapsamında, yeni yıl için hazırlanan programlar ve meşhur sanatçıların en özel konserleriyle bölge halkı ve ziyaretçiler sınırsız eğlenceye doyuyor. Bölgenin önemli otellerinden olan Nuhun Gemisi, verdiği ultra her şey dâhil hizmet ve lüks odaları ile beş yıldızlı otel terimini baştan yazıyor. MeritCrystal, Dünya ve özellikle Kıbrıs mutfağından hazırlanan seçkin yılbaşı menüsü ve özel programlarıyla konuklarını ağırlamaktadır. Kaya Artemis ise, lüks villa oda seçeneği ile özel konuklarına otel odası yerine yalıda tatil yapma imkânı sağlıyor. Girne’de yer alan Merit Park, yılbaşı, iş yemekleri ve tüm özel günlerde bölge halkının ve ziyaretçilerin gözdesi durumunda bulunuyor. Aynı bölgede yer alan Kratos, denize sıfır konumu ve tertemiz plajıyla yaz-kış tüm konuklarına harika bir tatil imkânı sağlamaktadır.

13/11/2017 16:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yılbaşı, otel, tatil, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.