Bayanların Vazgeçilmezi: Farmasi Kadın Parfümü

ads ads ads ads
20/07/2018

ads


Çiçeksi kokulardan meyveli kokulara kadar yüzlerce koku skalasıyla kadınların tenlerine dokunan Farmasi bayan parfümü konusunda şaşırtmaya devam ediyor…

Parfümler güzel kokmanızı sağlayan bir kozmetik ürünleridir. Bayanların sıkça kullandığı parfümler gün boyu sizlerin güzel kokmanızı sağlamaktadır. Farklı farklı çiçek, meyve, baharat ve kahve kokuları ve çok fazla çeşitleri ile sizlerin kullanımına açıktır. Parfümler ilk kullanıldığında uç nota olarak adlandırılan alkol kokusu ile ferah bir koku yayar. Sıkıldıktan 1-2 saat sonra parfümün ciltte ısınarak cözünmesiyle orta nota denilen hafif koku yaymaktadır. En kalıcı kısım sıktıktan 2-6 saat sonra olan dip notasıdır. Her bayanın iş yerinde ve ya sosyal ortamlarda etrafa güzel kokular saçmak ve bakımlı olarak algılanmak için birçok yöntemleri vardır.  Bu yöntemlerin en başında ise farklı nüansları olan kadın parfümleri gelmektedir. Bayan parfümlerinden sonra sırasıyla zaten Roll on Deodorant, vücut losyonu ve vucüt spreyi gelmektektedir.

Kullandığımız parfümler, deodorantlar, vucüt losyonları ve vücut spreyleri nasıl kullanılmalıdır. Ve hangileri tercih edilmelidir?

Parfümden en fazla verimi alabilmek için püf noktalara uyulması gerekmektedir. Bu püf noktaları şu şekilde sıralayabiliriz.

  1. Parfüm seçerken öncelikle cilt tipiniz hedef alınmalıdır. Ciltteki yağ oranı parfümün kalıcılığını etkilemektedir. Yağlı ciltlerde parfüm kokusunu daha kolay vermektedir ve bu yüzden daha çok kalıcı olmaktadır. Kuru ciltlerde yağ oranı az olduğu icin parfüm tam çözünemediğinden kalıcılığı daha az olmaktadır.
  2. Parfümün uygun miktarda sıkılması gerekir.
  3. Parfümün çözünüp özünü verdiğinden, parfümü kıyafetlere değil vücuda sıkılması gerekir.
  4. Banyo sonrasında vücutta ki gözenekler açıldığından parfümü daha kolay emecektir ve kokunun hızlı kaybolmasına vesile olacaktır. Bu yüzden parfümü ıslak değil de kuru bir cilde sıkmak daha sağlıklıdır.

Deodorantlar

  1. 1.Kuru bir cilde sıkılmalıdır. Islak bir ciltte emilim fazla olacagından deodorant etkisi kayıp olabilmektedir.
  2. Deodorantlar uzaktan ve koltuk altımıza 2-3 saniye boyunca sıkılmalıdır ki en fazla verim alınabilmeli.

Farmasi’nin Vücut Losyonları ve Spreyleri İle Cildinize İyi Davranın

Vücut losyonları duştan çıkıp kurulandıktan sonra kullanılan, vücudun nem oranını dengede tuttuğu, vücudun güzel kokmasını ve sağlıklı görünmesini sağlar. Vücut losyonları kullanılan bölgeye dairesel hareketlerle sürülmelidir. Hafif masaj eşliğinde uygulanırsa kan dolaşımını hızlandırır.

Vücut spreyleri parfümlere nazaran daha hafiftir ve hassas citler için uygundur. Sizleri hafif kokusu sayesinde parfümler kadar rahatsız etmez ve bunaltmaz.

Doğallık ve bitkisellik kaynağı olan Farmasi, bayan parfümlerinde sizlere birçok çeşit sunmaktadır. Fiyatları diğer parfüm markalarına göre daha uygun olmakla beraber İçeriğindeki doğallık sayesinde cildinizde yıpranma yapmaz ve her saniye kokunuzun aktif olarak hissedilmesini sağlar. Parfümlerinde Çeşit Çeşit meyve ve bitkilerin özünden elde ettiği kokuları kullanan Farmasi, herkesin güvenle kullandığı bir markadır. Farmasi roll on deodorantlarında koltuk altını yakmayan, karartıcı ve kızartıcı etki yapmayan özelliği sayesinde kullanıcılarını bu yönde memnun etmektedir. Vücut losyonlarındaki nem oranını iyi bir şekilde dengelemeyi amaçlayan Farmasi bunu da doğal yollarla bularak ürünlerinde kullanmıştır. Parfümlere karşı hassas olanların tercihi haline gelen Farmasi vücut spreylerinde hassas bir koku yakalayarak cildinizdeki tahrişleri önlemiştir. Bu kadar başarılı bir markanın Parfümden, Vücut losyonlarına kadar kullanıcıların ürünlerin kalitesini, makul fiyatları ve fırsatları gördükçe kullanmayı bırakma oranı azalmaktadır.

20/07/2018 09:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Farmasi Kadın Parfümü
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.