Bu cümleler eşinizin artık sizi sevmediğini gösteriyor

Psikologlar, ilişkilerinizin kilitlenme noktasına geldiğini veya başladığı günkü ciddiyetinde olmadığını gösteren belirli davranış kalıplarını buldular. Bu davranışlar ilişkilerinizi mahvedebilir. İşte eşinizin artık sizi sevmediğini gösteren işaretler…

ads ads ads ads
03/02/2018

ads
Bu cümleler eşinizin artık sizi sevmediğini gösteriyor

"Sana kendimi açıklamak zorunda değilim!"

Elbette ki eşlerimiz attığı her adımı açıklamak zorunda değil, ancak gününün nasıl geçtiğini ya da aklında bir sorunun olup olmadığını sormak gayet normaldir. Bu sorular normal insan ihtiyaçlarıdır ve bunu yapmak istemiyorsa muhtemelen düşüncelerinizi umursamıyordur. Sevgi dolu insanlar günlerini anlatmaktan çekinmezler.

"Benim sorunum değil!" Veya "Bu senin sorunun!"

Bu tür sözler, ilişkilerinizin sonuna geldiğinin açık bir işaretidir. Eşiniz sorunlarınızla ilgilenmezse, yardım isteseniz bile artık o sizin için bir şey hissettirmez.

"Beğenmediysen başka birini bul"

Sizi bu cümlelerle manipüle etmeye çalışıyorsa, kendisini değiştirmek istemez ve kendi kusurlarıyla yaşamayı kabul etmenizi ister.Sevecen insanlar çoğu durumda uzlaşmaya hazırdır, iletişim konusunda daha yumuşaktır ve her zaman eşlerinin görüşlerine saygı gösterirler.

"Sana inanmıyorum"

Bu söz genellikle güven vermeyen insanlar tarafından söylenir. Hatalarınızın olmadığı durumlarda bile mazeret sunabilirler. Bu kişinin kavga etmek istemesi ve ayrılmak için bir sebep aramasına gerek yoktur. Seven insanlar genellikle birbirlerini dinler ve duyarlar.

"İstediğini yap"

Bu kelime eşinize karşı uzak ve kayıtsız olduğunuzu gösterir. Zor durumlarda ne yapacağınıza ve çıkış yolunu bulup bulamayacağınıza önem vermez. Eşiniz doğrudan kendinize dahil olmayan sorularla uğraşmanızı ister. Seven insanlar işbirlikçi olur ve seçim yapmanıza yardım ederler. Seni bir uçuruma bırakmaz. 

"Çok düşünüyorsun"

Eşiniz sizi suçlu hissettirmeye çalıştığında bu sözleri söyleyebilir. Hatırlamalısınız ki, bunu gerçekten düşünüyor olma ihtimaliniz var. Bu durum ortaya çıkarsa, sakinleşin, iyice düşünün ve sizi endişelendiren şeyleri eşinize açıklayın. Unutmayın,

"Düşünüyorsun," bir cevap olamaz. Eşinizden tam bir açıklama yapmasını isteyin. Ama yine de bu kelimeleri tekrarlarsa, belki sizi artık sevmiyordur.

"Seni gerçekten seviyorum"

Gerçekten kelimesi, eşiniz suçluluk duyduğunda ve hala sizi sevdiğini ispatlamaya çalıştığı zamanlarda kullanılır. Bu kelimeler onun kötü davranışlarını açıklamak için bir bahane olacaktır.

03/02/2018 16:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kadın, erkek, ilişkiler, eşim beni sevmiyormu
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.