Kaner Duty Free ve Zerrin Akıncı’dan Sevgililer Gününe Özel İşbirliği

Kaner Duty Free Sevgililer Günü İçin Zerrin Akıncı ile Özel İşbirliği Yaptı

ads ads ads ads
11/02/2018

ads
Kaner Duty Free ve Zerrin Akıncı’dan Sevgililer Gününe Özel İşbirliği

MadebyZA markasını hayata geçiren ve birçok başarılı işe imza atan Kıbrıslı Türk tasarımcı Zerrin Akıncı, Kaner Duty Free’yi ziyaret ederek sevdiklerinize alabileceğiniz hediyeler için size özel kombinler hazırladı. Birbirinden güzel ve seçkin kombinler 14 Şubat’a kadar Kaner Duty Free sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. Kombinleri takip etmek için  www.facebook.com/KanerDutyFree www.instagram.com/kanerdutyfree  ve  www.facebook.com/madebyza www.instagram.com/madebyza sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Kaner Duty Free’den Sevgililer Gününe Özel Tema Alanı

Ercan Havalimanı’nda Sevgililer Günü ve Şubat ayına özel, sokak konseptiyle hazırlanan tema alanında yolcular, sevdiklerine uygun hediye seçenekleri ile keyifli ve indirimli alışverişin tadını çıkarıyorlar.

Ercan Havalimanı’nda, uluslararası markalar ve 18.000’den fazla ürün çeşidiyle yolculara dünya standartlarını yakalamış bir mağazada alışveriş yapma imkanı sunan Kaner Duty Free’nin çıkış mağazasında 14 Şubat Sevgililer Günü için özel hazırlanan tema alanı yolculardan yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz yıl bir evin salonu düşünülerek hazırlanan ve çok rağbet gören tema alanı bu yılda da aşkı yansıtan bir sokak olarak tasarlandı. Panjurlu bir evin dışarıdan görüntüsü, bisiklet, salıncak, kalpler, sevgililer günü özel hediye seçenekleri ve birçok ayrıntı yer alıyor. Yolcular tema alanında Furla, Tumi, Desigual, Calvin Klein, Liu Jo, Gucci, Swarovski gibi dünyaca ünlü moda ve aksesuar markalarını da sevdiklerine alabiliyor.

Her ay farklı konsepte hazırlanan Kaner Duty Free tema alanı, birçok farklı markaya ev sahipliği yaparken aynı zamanda yolculara seyahat stresinden uzak, keyifli bir alışveriş yaşatıyor.Sevgililer günü konseptli tema alanı, Şubat ayı boyunca Kaner Duty Free’de yer alarak, yolculara hizmet vermeye devam edecek.

11/02/2018 15:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kaner Duty Free, Zerrin Akıncı
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.