Haftalık burç yorumları (2-8 Ağustos 2021)

2 Ağustos - 8 Ağustos haftasının genel etkileri neler? Burçları bu hafta neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım...

ads ads ads ads
02/08/2021

ads
Haftalık burç yorumları (2-8 Ağustos 2021)

2 Ağustos - 8 Ağustos haftasının genel etkileri neler? Burçları bu hafta neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım...

Haftanın genel etkileri neler?

2 Ağustos 2021'de haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Öğleden sonra Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Haftanın ilk açısı Merkür ve Satürn arasında karşıtlık açısı kesinleşecek. Özellikle iletişim konularında sıkıntılar, problemler yaşanabilir. Tartışmalar görülebilir. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar görülebilir. Ortaklarla yapılan işlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Finansal konularda yanlış yatırımlar ve kararlar alabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalı. Ufak gerginlikler büyük yaralayıcı ve zarar verici kavgalara dönüşebilir. Günün en önemli açılarından birisi de Güneş Satürn karşıtlık açısıdır. Dikkatli olunması gerekir kazalar ve yaralanmalar tetiklenebilir. Hava sıcaklıklarında artış yaşanabilir. 

3 Ağustos 2021'de Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizden bazı insanlarla görüşmeme kararı alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde, çocuklarla olan ilişkilerde problemler yaşanabilir. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitim almak ile ilgili bir girişime girilebilir. Miras konuları tetiklenebilir. Aile içi beklenmedik finansal kaynaklar elde edilebilir. Partnerinize duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır problem yaşanılan yakın çevreyle ilgili konular çözümlenebilir. 

4 Ağustos 2021'de Ay İkizler burcunda hareketine devam edecek. Aile içi beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İlişkiler bitme noktasına gelebilir. İletişim tarzı sert ve kavgacı olabilir. Yıkıcı konuşmalardan uzak durulmalıdır. Ani öfke patlamaları ve saldırganlıklar görülebilir. Sağlıkla ilgili problemler görülebilir. Psikolojik olarak sıkıntılar yaşanabilir. Finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler görülebilir. 

5 Ağustos 2021'de Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Güneş Chiron arasında yaşanacak olumlu açı yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi rahatlıkla düzeltebilme imkânı verebilir. Sosyal çevrenizden kişilerle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Gün genelinde iş yoğunluğunuz artabilir. Beklenmedik sorumluluklar almanız gerekebilir. 

6 Ağustos 2021'de Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerle ilgili özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile içi beklenmedik kararlar verilebilir. Aile içi ilişkilerde maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alınabilir.

7 Ağustos 2021'de Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizdeki insanlarla aranızda problemler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı ile birlikte kalple ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Yer sarsıntıları meydana gelebilir. 

8 Ağustos 2021'de Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecek. Sağlıkla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Finansal konularla ilgili problemler yaşanabilir. Günün en önemli açısı bugün gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı olacaktır. 16 derece Aslan burcunda meydana gelecek Yeni Ay'ın yükselen burcu 22 derece Yay burcu olacaktır. Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları daha çok etki alacaktır. Bu burçların 16 derece yakınlarında kişisel gezegenleri olanlar bireysel olarak daha çok etkilenecek. Yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Dubhe sabit yıldızı etkisi altında olan Yeni Ay Uranüs ile kare açı yapmakta. Satürn ise karşıtlık yapıyor. Egonun ortaya çıkması ile alakalı konular, bireysel olarak kendinizi ifade ederken egonun ön planda olabileceğini işaret etmekte. Liderler, yöneticiler, ünlü kişiler, tanınmış kişiler, eğlence sektörü gibi alanlar daha ön planda ve bunlarla ilgili haberler duyabiliriz. Beklenmedik ani konular, huzursuzluklar iki hafta boyunca gündeme gelebilir. Liderler ile ilgili beklenmedik kararlar ve durumlar görülebilir. Finansal konularla ilgili ani hareketlenme ve sıkıntılar görülebilir.

Koç

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Güneş Satürn karşıtlık açısı sosyal çevrenizle bir aktivite içerisine girecekseniz kazalara karşı dikkatli olmanız gereken sert açıların olduğu bir gün olacak. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken beklenmedik maddi kayıplar görülebilir. 

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü aile içi iletişimde daha sakin ve egodan uzak olunmalıdır. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane, bakım evleri gibi kapalı alanlarda bulunan yakın çevrenizden kişiler varsa bunlarla alakalı konular gündem gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular hayatınızda daha çok ön plana çıkacaktır. Manevi değerleri sorgulayabilirsiniz. Size değer veren insanlarla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü toplum önündeki statünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Pazar günü gerçekleşecek Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşecektir. Yeni bir imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız. 

Başak

Pazartesi günü kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak gündeminize gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron unvanında olan kişilerle problemler yaşayabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 12. evinizde olacaktır. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konuları gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Miras konuları gündem gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. İşinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay'dan etkilenen burçlar arasında yer alıyorsunuz. Bazılarınız iş değiştirebilir. 

Yay

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız tatile çıkabilir. Eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edecek. Evinizle ilgili bir problem varsa bu gündem gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Yeni Ay'dan etkilenen burçlar arasında yer alıyorsunuz. İkili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ertelediğiniz bir alışveriş varsa bu gündeminize gelebilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan Yeni Ay'ı sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 


 

02/08/2021 16:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Haftalık burç yorumları, astroloji, burç
MANŞETLER

HK KADIN

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.