Haftalık burç yorumları (22 Şubat 2021 - 28 Şubat 2021)

Astrolog Murat İpek'ten 22 Şubat- 28 Şubat 2021 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

ads ads ads ads
21/02/2021

ads
Haftalık burç yorumları (22 Şubat 2021 - 28 Şubat 2021)

Şubat ayının son haftası, son goller! 

Venüs’ün Mars ile Satürn ise Uranüs ile yaptığı hayli sert açılar daha da keskinleşecek ve buna bir de 27 Şubat Cumartesi günü yaşanacak olan Başak burcundaki dolunayı da eklediğimizde bu hafta sevimsizlikler silsilesi ile karşılaşmamız çok mümkün. Maddi konularda ve sağlıkta daha dikkatli olalım.

22 Şubat 2021- 28 Şubat 2021 HAFTASI GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU

Ay’ın konumu:

22 Şubat- 28 Şubat hafta başında Ay İkizler burcundan Yengeç burcuna geçecek ve hafta sonu pazar günü ise Terazi burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın Gökyüzü olayları:

Hafta başı Ay ın yaralı şifacı olarak adlandırdığımız asteroid olan Şiron ile sert açı yapmasıyla başlıyoruz ama Satürn aynı zamanda Şiron ile epeydir uyumlu açıda o nedenle birilerinden zorda olsa olumlu destek görebiliriz.

Buna bolluk bereket tanrıçası Venüs ün, mahalle delikanlısı atarlı Mars ile başlamış olan kavgasını da eklersek.  Maddi, manevi hemen hemen her konuda çözüm bulmak için yol arayışında olabileceğimizi ama bir şekilde çözüme ulaşabileceğimizi de söylememiz mümkün.

Hafta ortasında ise Ay Neptün ile olumlu, Plüton ile sert bir açı yapacak yani bir yandan iyimserliğimize inanırken diğer yandan hayatın pek de iyimser olmadığını ve gerçekliğini sonuna kadar yaşayacağız. Bu anlamda duygusal olarak gelgitli bir durum içinde olmamız muhtemel.

Hafta sonuna doğru ise Başak burcunda bir dolunay yaşanacak ve bu dolunay artık fazlalıklardan kurtulduğumuz ve yürümeyen bitmesi gereken şeyleri kesip atmamız gereken zamanları anlatıyor.

Bu noktada uzun süredir gökyüzünün canına okuyan Satürn, Uranüs karesi keskinleştiği için ve aynı zamanda malum Venüs, Mars kavgası da yaşandığından bu dolunay biraz sert geçecek gibi durmakta. Özgürlük, hak arayışı ve politik olaylar, ekonomik zorluklar hem ülkemizde hem de dünya da tam gaz devam edebilir.

Bu haftanın en güzel olayı Venüs’ün yüceldiği kendini rahat hissettiği Balık burcuna geçiyor olması. Artık bu Venüs bu anlamda hayatımızda çok daha verimli çalışacak gibi görünüyor.

Gökyüzünün bu haftaki zorlu hareketliliğinin burcunuz üzerindeki etkisini Haftalık Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

Koç

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. 

 

Bu hafta özellikle duygusal dünyanızda önemli güzel gelişmeler yaşamanız mümkün gibi duruyor. Ve fakat, bu arada maddi konuları da boşlamamanız gereken bir süreç yaşayacaksınız. O nedenle ne kadar dikkatli olursanız o kadar iyi. Özellikle hafta sonuna doğru yaşanacak olan dolunay sizi iş ve çalışma koşullarında değişikliğe itebilir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat!

Boğa

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.   

 

Bu hafta arkadaşlarınız, kardeşleriniz, aileniz ile ilgili konular dikkatinizi çekecek olabilir. Ayrıca para konusunda enteresan gelişmelerde sizi yine bekleyecek gibi duruyor. Maddi anlamda önünüze gelecek olan fırsatları doğru değerlendirmenizi tavsiye ederim. Keza, iletişimde bu hafta olur olmadık konulara atlayarak fikir beyan etmeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz.  

İkizler

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.    

 

Bu haftaya, para para diyerek başlayacaksınız. Hafta ortasında eş, dost, kardeş konulara zıplayarak ilerleyeceksiniz. Bu hafta kendinizi tanıtmak, ortaya koymak için zor ama yine de iyi başlangıçlar yapmanız mümkün. Bu tip başlangıçları dolunay öncesinde yani hafta başı yapmanız çok daha doğru olur. Bu arada üst solunum yollarına dikkat etmenizde fayda var.

Yengeç

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.    

 

Haftaya biraz daha kendinizle ilgili bir şeyler yaparak başlayabilirsiniz. Aslında “bilirsiniz…” demeyeyim, direk siz kendinizle ilgilenin. Bu son zamanlarda dağıttığınızın sizde farkında olsanız gerek! Hafta ortasında ise dikkatinizi daha çok para konularında yoğunlaştırmanızda fayda var. Almanız gereken bir para varsa boş vermeyin. Bu hafta bu konularda dikkatli olun.

Aslan

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.   

 

Haftaya biraz durgun başlayabilirsiniz. İçe dönük olduğunuz bu haller sizi yorabilir. Ama merak etmeyin hafta ortasında kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir süreç olacak hafta sonuna doğru ise daha çok iş konularına balıklama dalmanız olası. Bu dolunay sizi biraz gergin kılabilir, o nedenle bir şeylere başlamak ve bitirmek konusunda çok da aceleci olmayın.

Başak

Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.    

 

Bu haftaya işlerle ilgili biraz başınız ağrıyarak girebilirsiniz. Muhtemel önünüzde yapmanız gereken birçok şey durmakta. Bütün bunları derin bir soluk alın ve bir an önce gerçekleştirmeye bakın. Bu hafta sizin için yoğun durmakta. En azından kafanızın içi pazar yeri gibi durabilir. Hafta sonuna doğru ise daha durulmuş olursunuz. Bu hafta beğenmemek üzere yaşamayın.

Terazi

Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.    

 

Haftaya ilişkiler konusunda hızlı bir giriş yaparak girebilirsiniz. İlişkiler söz konusu olduğunda sizden iyi kimse yoktur. Ama yine de bu konularda hareket alırken özellikle bu hafta dikkatli konuşmanızda ve hareket etmenizde fayda var. Sosyal anlamda faal olabilirsiniz. Bol bol üretmeye yaptıklarınızı haftanın ilk yarısında ortaya koymaya bakın. Dolunay’da dinlenin zor bir dolunay olacak.

Akrep

Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

 

Bu hafta Güneş artık tam olarak aşk evinizde parlamaya başlıyor. Hafta sonu Venüs de aşk evinizde olacak. Özellikle Güneş ile evlilik, ortaklık konularında sizi zorlayan Uranüs ile olumlu açı yapacak olması bu anlamda sizi biraz olsun rahatlatacak gibi duruyor. Merkür ün Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü ile yapacağı olumlu etkileşimde sizi daha ümitli kılacak.    

Yay

Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.    

 

Bu hafta kendinizi özellikle iş ve çalışma konularında biraz daha aktif bulmanız mümkün. Arkadaşlarınızla ve özellikle iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizde dikkatli olmanızda fayda var. Bir anda öylesine söylenmiş bir söz manasız bir tartışmaya, alınganlığa dönebilir. Daha merhametli, daha adil olmaya dikkat etmeniz sizin için çok hayırlı olacaktır.

Oğlak

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.    

 

Hafta başı para ve parayla ilgili konularda yaşayacağınız gerilim hafta ortasında nispeten azalacak. Bu konuda özellikle aileden, kan bağı olan birilerinden çözüm konusunda destek alabilirsiniz. Zaten öyle ya da böyle hafta sonuna doğru yolunda gitmeyen artık sıkıldığınız mevzuları bir şekilde dönüştüreceğiniz veya bırakacağınız için doğru kararlar vermeye gayret edin.

Kova

Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

 

Bu hafta sizin için, evet biraz gerilimli durumlar söz konusu olsa da artık daha sağlıklı kararlar almaya başlayacağınız bir süreç gelişecek. Dolunay etkisi ile para konularında bir değişim yaşamanız olası ve ayrıca kendinizle ilgili olarak da artık yolunda gitmeyen yanlarınızı törpüleyip yeniden oluşturmak için iyi bir hafta olarak görünmekte. O nedenle bu hafta kendinizle ilgili konuları doğru takip edin.

Balık

Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

 

Bu hafta sizi daha çok çalışma koşulları ve özel hayatınızla ilgili gelişmelere açık görüyorum.  Hafta başında özellikle ikili ilişkilerinize dikkat edin. Sevgilinizle, eşinizle sırf zaman geçirmek için zaman geçirmeyin, olumsuzluklara karşı kendinizi bu anlamda koruyun. Durduk yerde manasız bir tartışma yaşamak istemezsiniz. Ayrıca bu hafta dolaşım sistemine ve baş, boyun bölgesine dikkat etmenizde fayda var.

NTV: ASTROLOG MURAT İPEK

21/02/2021 12:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Haftalık burç yorumları, ASTROLOJİ
MANŞETLER

HK KADIN

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.