Bloodride: Netflix’te fark yaratacak mı?

Bloodride dizisinin her bölümünde, başlangıçta, gecenin karanlığında seyahat etmeye başlayan eski bir otobüs ve otobüsün içinde de farklı yolcular yer alıyor

ads ads ads ads
03/07/2020

ads
Bloodride: Netflix’te fark yaratacak mı?

Şimdilik 27-33 dakika uzunluğundaki 6 bölümden oluşan Bloodride, “çerezlik” olarak tabir edilen, yüksek beklentiye girilmeden izlendiğinde memnun edebilecek bir dizi. Her bölümde, ilk yarıya kadar cevaplanması istenen sorular belirleniyor, ikinci yarıda da bu soruların cevapları veriliyor. Amaç, final itibarıyla izleyicileri şaşırtabilmek, ama tabii korku – gerilim türüne meraklı izleyiciler için finalleri önceden çözmek de mümkün.

Diziyi her bölüm yarım saat civarı olduğu ve genellikle ilgi çekici detaylara sahip olduğu için sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. Özellikle işten eve ya da evden işe giderken toplu taşıma kullanıyorsanız, sıkıcı trafik unsurundan bir süreliğine kurtulmak için güzel bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Üzücü tarafı ise evet, şimdilik sadece 6 bölüm olması.

Keenetic Viva Router paketinin içinde cihaz, güç adaptörü, ethernet kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yer alıyor.

Cihaz, 29mm kalınlıkta ve 290 gram ağırlıkta. İster masaya kurun, ister duvara monte edin. Ufak boyutlarda ve tasarım çizgisi diğer Keenetic cihazlarıyla hemen hemen aynı.

Üründe 4 adet 5 dBi antenler var ve bu antenlerin konumları ayarlanabiliyor.

Keenetic Viva’nın kurulumunu kısa sürede yapmak ve sorunsuz bir şekilde kullanıma başlamak için Android ya da iOS uygulamasını indirmenizi öneririz. Türkçe dil desteğinin de olduğunu belirtelim.

03/07/2020 09:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bloodride, Netflix,
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.