Brad Pitt’ten yeni film: Bullet Train

ads ads ads ads
30/10/2020

ads
Brad Pitt’ten yeni film: Bullet Train

Brad Pitt’in başrolde yer alacağı, çok satan Japon romanından uyarlanacak olan yeni filmi Bullet Train’in kadrosu tamamlandı. Filmin çekimlerine yakında başlanıyor.

Oscar’lı oyuncu Brad Pitt’in beyazperdedeki yeni projesi belli oldu. 56 yaşındaki Amerikalı aktör, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji ve Joey King ile birlikte Bullet Train adlı filmde rol alacak.

Aksiyon-gerilim türündeki filmin Japon yazar Isaka Kotaro’nun Maria Beetle adlı romanına dayandırılacağı bilinse de senaryoyla ilgili detaylar gizli tutuluyor.

SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİNİ CANLANDIRACAK

Roman, bir grup Japon yeraltı suç örgütü üyesinin kendilerini aynı Tokyo’dan Morioka’ya doğru giden hızlı trende bulmasını merkeze alıyor. Üç saat süren yolculukta çete üyeleri arasında anlaşmazlıklar çıkıyor ve gerilim yükseliyor.

Filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan David Leitch’in aynı zamanda senaryo yazım aşamasını yöneteceği ve filmin yapımcılığını da üstleneceği öğrenildi. Leitch, son olarak Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) spin-off projesi Hobbs & Shaw'un yönetmenliğini yapmıştı. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz açıklanmadı.

Quentin Tarantino’nun geçen yıl çok ses getiren Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood’da) filminde Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşan Pitt, dublör Cliff Booth rolüyle ilk oyunculuk Oscar'ını kazanmıştı. Pitt, geçen yıl James Gray filmi Ad Astra'da da rol almış, büyük beğeni toplamıştı.

BABYLON'DA DA OYNAYACAK

Pitt'in, Bullet Train filminin yanı sıra Damien Chazelle’in yönetmenliğini üstleneceği ve Emma Stone'la başrolleri paylaşacağı Babylon'da da oynamayı kabul ettiği biliniyor. 2021’de çekimleri yapılacak filmin Şubat 2022’de gösterime girmesi bekleniyor.

30/10/2020 09:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Brad Pitt, Bullet Train
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.